INGREDIENTS
3 clares d’ou
180 gr de sucre de llustre
180 gr d’ avellanes torrades triturades
ELABORACIÓ:
- Es baten les clares a punt de neu.
- S'hi afegeix el sucre de llustre i es va remenant per barrejar-ho tot bé.
- Finalment hi anem afegint les avellanes, mentre barregem.
- Es prepara la safata del forn amb un paper o una làmina antiadherent i s’hi posa la barreja estirada.
- Es posa al forn més o menys uns 20 minuts entre 180 o 200ºC, vigilant que no es cremin les vores.
- Després es talla sobre el marbre i es posen els trossos un altre cop a la safata però de l' inrevés.
- Es deixen amb el forn molt baix (uns 120ºC) uns 5 minuts més perquè es reparteixi bé l'escalfor.
TOT MOLT SENZILL, PERÒ SURTEN UNES GALETES BONÍSSIMES...!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada