dilluns, 2 de maig del 2016

GALETES D'AVELLANES








INGREDIENTS

3 clares d’ou

180 gr de sucre de llustre

180 gr d’ avellanes torrades triturades

       









ELABORACIÓ:
  • Es baten les clares a punt de neu.
  • S'hi afegeix el sucre de llustre i es va remenant per barrejar-ho tot bé.
  • Finalment hi anem afegint les avellanes, mentre barregem.
  • Es prepara la safata del forn amb un paper o una làmina antiadherent i s’hi posa la barreja estirada. 
  • Es posa al forn més o menys uns 20 minuts entre 180 o 200ºC, vigilant que no es cremin les vores.
  •  Després es talla sobre el marbre i es posen els trossos un altre cop a la safata però de l' inrevés.
  •  Es deixen amb el forn molt baix (uns 120ºC) uns 5 minuts més perquè es reparteixi bé l'escalfor. 

TOT MOLT SENZILL, PERÒ SURTEN UNES GALETES BONÍSSIMES...!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada