INGREDIENTS
2 plàtans grans madurs
2 vasos de farina
(8 cullerades grosses)
½ vas de sucre
¼ vas de llet
2 ous
1 cullerada d’oli d’oliva
1 cullereta de vainilla
1 sobre de llevat (tipus Royal)
1 cullereta de bicarbonat (o mig sobre més de
Royal)
1 grapat de nous
ELABORACIÓ
● Encendre el forn a 180º graus perquè s'escalfi mentre preparem la resta.
● Aixafar els plàtans amb una forquilla.
● Posar la farina en un bol i afegir-hi els ous,
l’oli, la llet, el sucre, els llevats i barrejar bé fins que sigui una barreja
homogènia.
● Posar la barreja en un motlle que tingui una mica
de mantega o oli coberta de pols de farina (perquè no s’enganxi).
● Esmicolar unes quantes nou per sobre (es poden
introduir una mica en la barreja).
● Coure al forn a 180º per una mitja hora. Es pot comprovar
que estigui cuit punxant el pa amb un escuradents i que aquest surti net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada